Drammen Squash & Fitness drives av fire squash-entusiaster. Flere av oss har vært både aktive spillere og trenere. Vårt mål er å bygge opp et solid squashmiljø i Drammen, som både legger vekt på det sportslige og det sosiale. Vi skal ha fokus både på de som vil ha squash som en hobby og de som ønsker å satse på sporten.

Stig Olsen

Stig er idrettsutdannet og har lang erfaring som eier og drifter av squashsentre i Norge. Squashkarrieren startet i Bergen i 1981 og han ble raskt en aktiv og god squashspiller. Stig er fem ganger Norgesmester for senior og han har deltatt i EM og VM i squash. I tillegg til sin aktive karriere har han også trent junior- og seniorlandslagene gjennom flere perioder. I Drammen Squash vil han jobbe med klubb- og senterutvikling, butikkdrift, salg og markedsføring.

Adrian Ostbye

Adrian er 26 år gammel med en bakgrunn fra økonomistudier på Western University i Canada. Han er rangert nummer 1 i Norge og er den regjerende norgesmester – en tittel han har vunnet en gang tidligere. Internasjonalt spiller han PSA World Tour turneringer og har en høyeste karriere-verdensrangering som 167. På Drammen Squash vil Adrian jobbe med administrasjon, salg og spiller- og trenerutvikling.

Ståle Eikeri
Er siviløkonom med lang erfaring innen forretningsutvikling, salg og ledelse. Han har spilt squash i over 30 år og er en habil klubbspiller. Ståle har i de senere år jobbet som konsulent. På Drammen Squash vil han ha mye fokus på det administrative, bookingsystemet og utviklingen av Salming Concept Store.

Knut Erik Løvig
Er utdannet siviløkonom fra Skottland. Han har spilt squash i over 35 år og har vært både på junior- og seniorlandslaget. Som squashinstruktør har han bred erfaring, med blant annet en ettårig jobb som trener på en klubb i Spania, i tillegg til mye coaching for sin hjemmeklubb i Tønsberg. På Drammen Squash vil han i hovedsak jobbe med salg, strategi og klubbutvikling.